Elektriker i Askim

Hitta en riktigt bra elektriker i Askim. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Askim som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Askim kan du välja mellan 16 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Askim för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Askim

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Askim som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Ströms El
Askims Verkstadsv. 5 B
436 34 ASKIM


Nihlén Elmontage AB
Datav. 59
436 32 ASKIM


Elcenter AB
Datav. 14 B
436 32 ASKIM


Elkedjan
St. Åvägen 7 Sisjön
436 34 ASKIM


Lufta Brandventilation AB
Datav. 55 K
436 32 ASKIM


Polstjärnans Elektriska AB
Datav. 55 G
436 32 ASKIM


Werners El materiel & Service AB, L
Askims Verkstadsv. 17
436 34 ASKIM


Nyréns Technology & Construction AB
Askåkersplan 20
436 43 ASKIM


Edqvist Konsultbyrå AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Advanced Lift Technology A L T Hiss Service AB
Datav. 51
436 32 ASKIM


Imagon AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


St Bommen Investment AB
Askims Verkstadsv. 5 B
436 34 ASKIM


Björneröd Solskydd AB
Datav. 12 B
436 32 ASKIM


Teck-Center Väst AB
Datav. 14 B
436 32 ASKIM


Fenz AB
Datav. 31
436 32 ASKIM


GPP Perimeter Protection AB
Datav. 27
436 32 ASKIM

Kostnad och pris för elektriker i Askim

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Askim du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Askim och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Askim

Det finns minst ett elteknikföretag i Askim som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Askim nedan.

Beskrivning: Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Area: 36,4 km2
Befolkning: 23 375, år 2010

Här kan du läsa mer om Askim om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Askim.

När du behöver en elektriker i Askim för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 16 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Askim rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Askim

Om du bor i området omkring Askim och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Askim och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Askim dygnet runt.