Elektriker i Bengtsfors

Hitta en riktigt bra elektriker i Bengtsfors. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Bengtsfors som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Bengtsfors kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Bengtsfors för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Bengtsfors

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Bengtsfors som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Assemblin Elteknik AB
Strömg. 4
666 31 BENGTSFORS


Elkedjan
Järng. 8
666 31 BENGTSFORS


El-Montage AB
Järng. 8
666 31 BENGTSFORS


Elinstallationer i Bengtsfors AB
Ärtemarks Stom 2
666 91 BENGTSFORS


Plåtslageritjänst Lennart Wånggren AB
Strömg. 31
666 31 BENGTSFORS


El-Service Kennet Carlsson AB
Herrenäs
BENGTSFORS


Servicegruppen I Bengtsfors AB
Djupviksv. 3
666 32 Bengtsfors


Andersson, Ove Johnny
Valhallav. 24
666 30 Bengtsfors


Caverion
Strandv. 26
666 30 Bengtsfors

Kostnad och pris för elektriker i Bengtsfors

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Bengtsfors du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Bengtsfors och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Bengtsfors

Det finns minst ett elteknikföretag i Bengtsfors som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Bengtsfors nedan.

Beskrivning: Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Area: 326,90 hektar
Befolkning: 3080, år 2010

Här kan du läsa mer om Bengtsfors om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Bengtsfors.

När du behöver en elektriker i Bengtsfors för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 9 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Bengtsfors rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Bengtsfors

Om du bor i området omkring Bengtsfors och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Bengtsfors och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Bengtsfors dygnet runt.