Elektriker i Donsö

Hitta en riktigt bra elektriker i Donsö. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Donsö som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Donsö kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Donsö för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Donsö

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Donsö som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Jönsson Elektriska AB, Bo
Ringkullev. 28
430 82 Donsö


Pa Elteknik AB
Donsö Valev. 15
430 82 Donsö


Schagerlind El AB
Ringkullev. 14
430 82 Donsö

Kostnad och pris för elektriker i Donsö

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Donsö du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Donsö och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Donsö

Det finns minst ett elteknikföretag i Donsö som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Donsö nedan.

Beskrivning: Donsö är en tätort i Göteborgs kommun och ö i Göteborgs södra skärgård. Donsö ligger 16 kilometer sydväst om Göteborgs centrum och har 1 407 invånare (2010). Donsö kyrka uppfördes 1932 som kapell och fick sitt torn i samband med ombyggnad 1955.

Area: 96,99 hektar
Befolkning: 1407, år 2010

Här kan du läsa mer om Donsö om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Donsö.

När du behöver en elektriker i Donsö för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Donsö rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Donsö

Om du bor i området omkring Donsö och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Donsö och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Donsö dygnet runt.