Elektriker i Ellös

Hitta en riktigt bra elektriker i Ellös. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Ellös som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Ellös kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Ellös för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Ellös

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Ellös som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elgus Konsult och Installations AB
Morlanda-bräcke 204
474 92 ELLÖS


Gustavssons Elinstallationer AB
Starev. 10
474 32 ELLÖS


Orust Stängsel AB
Slätthultsv. 4
474 31 Ellös


Kanoon Productions AB
Slätthultsv. 10
474 31 Ellös


Starevägens Marin, AB
Starev. 4
474 32 ELLÖS


Franz Winklers el KB
Strömsholm 376
474 93 Ellös


Voe Service AB
Glimsåsv. 3
474 32 ELLÖS


Orust Underhållsteknik AB
Kårehogen 339
474 93 Ellös

Kostnad och pris för elektriker i Ellös

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Ellös du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Ellös och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Ellös

Det finns minst ett elteknikföretag i Ellös som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Ellös nedan.

Beskrivning: Ellös är en tätort i Orusts kommun, belägen 15 km väster om kommunens centralort Henån. Ellös är den största industriorten på Orust, och hemort för Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy.

Area: 120,83 hektar
Befolkning: 998, år 2010

Här kan du läsa mer om Ellös om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Ellös.

När du behöver en elektriker i Ellös för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 8 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Ellös rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Ellös

Om du bor i området omkring Ellös och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Ellös och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Ellös dygnet runt.