Elektriker i Hindås

Hitta en riktigt bra elektriker i Hindås. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Hindås som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Hindås kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Hindås för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Hindås

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Hindås som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Hindås El-Tjänst AB
Boråsv. 1
438 05 Hindås


Tactpartner Entreprenad AB
Hindås Stationsv. 2 B
438 53 HINDÅS


HMS Hindås montage & service HB
Kälkvägen 3
438 53 HINDÅS


M.S.O Tele & Säkerhet AB
Ljungåsv. 1
438 54 Hindås


Atrox Elteknik AB
Älmhultsv. 1
438 53 HINDÅS


Kenneths Säkerhet och El AB
Björkängsv. 1
438 98 Hindås


Tactpartner AB
Hindås Stationsv. 2 B
438 53 HINDÅS


SO El AB
Ljungåsv. 1
438 54 Hindås

Kostnad och pris för elektriker i Hindås

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Hindås du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Hindås och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Hindås

Det finns minst ett elteknikföretag i Hindås som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Hindås nedan.

Beskrivning: Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Area: 291,11 hektar
Befolkning: 2244, år 2010

Här kan du läsa mer om Hindås om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Hindås.

När du behöver en elektriker i Hindås för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 8 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Hindås rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Hindås

Om du bor i området omkring Hindås och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Hindås och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Hindås dygnet runt.