Elektriker i Horred

Hitta en riktigt bra elektriker i Horred. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Horred som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Horred kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Horred för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Horred

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Horred som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Värö El AB
Stationsv. 18
519 31 HORRED


Feim Alltjänst AB
Sandells väg 6
519 30 Horred

Kostnad och pris för elektriker i Horred

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Horred du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Horred och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Horred

Det finns minst ett elteknikföretag i Horred som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Horred nedan.

Beskrivning: Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Area: 153,20 hektar
Befolkning: 1271, år 2010

Här kan du läsa mer om Horred om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Horred.

När du behöver en elektriker i Horred för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Horred rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Horred

Om du bor i området omkring Horred och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Horred och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Horred dygnet runt.