Elektriker i Kållered

Hitta en riktigt bra elektriker i Kållered. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Kållered som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Kållered kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Kållered för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Kållered

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Kållered som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Göteborgs Industriinstallation AB
Bangårdsv. 14
428 35 KÅLLERED


Inter Alarm Tele AB
G. Riksv. 1
428 32 Kållered


Henriksson P. Antenn AB
Tulebov. 61
428 34 Kållered


Connect Larm i Västsverige
Ekåsv. 20
428 36 Kållered


Lko Konsult
Streteredsv. 59 B
428 33 KÅLLERED


Edvalls Elektriska, AB
Ullas Lyckas v. 38
428 33 KÅLLERED


Västkustens Akustik o. Montage AB
G. Riksv. 2 A
428 32 Kållered

Kostnad och pris för elektriker i Kållered

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Kållered du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Kållered och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Kållered

Det finns minst ett elteknikföretag i Kållered som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Kållered nedan.

Beskrivning: Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Area: 479,82 hektar
Befolkning: 7456, år 2010

Här kan du läsa mer om Kållered om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Kållered.

När du behöver en elektriker i Kållered för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Kållered rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Kållered

Om du bor i området omkring Kållered och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Kållered och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Kållered dygnet runt.