Elektriker i Kärna

Hitta en riktigt bra elektriker i Kärna. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Kärna som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Kärna kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Kärna för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Kärna

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Kärna som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Fogmästarn
Holm 210
442 71 KÄRNA


Rollsbo Elservice
Sjöhåla Strandv. 3
442 71 KÄRNA


Nordkroken Bredband Ek. För.
Tofta Norgård 830
442 71 KÄRNA


El och Teknik Montage EOTM
St. Röd 110
442 73 KÄRNA


Tl Montage Service AB
Vråkärrsv. 20
442 73 KÄRNA


Mörks Elektriska AB
Hållsunga 140
442 71 KÄRNA


Bengt Tony Stjernström
Kärnav. 5
442 70 Kärna


Enline AB
Dotorp 240
442 72 Kärna

Kostnad och pris för elektriker i Kärna

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Kärna du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Kärna och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Kärna

Det finns minst ett elteknikföretag i Kärna som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Kärna nedan.

Beskrivning: Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Area: 45,20 hektar
Befolkning: 430, år 2010

Här kan du läsa mer om Kärna om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Kärna.

När du behöver en elektriker i Kärna för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 8 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Kärna rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Kärna

Om du bor i området omkring Kärna och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Kärna och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Kärna dygnet runt.