Elektriker i Kode

Hitta en riktigt bra elektriker i Kode. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Kode som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Kode kan du välja mellan 12 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Kode för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Kode

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Kode som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Eltjänst Kode
Kvartsv. 7
442 60 KODE


Gustafssons Elektronik Service
Tunge 140
442 97 KODE


Ramsviks El
Björröd 240
442 96 Kode


AL Installation AB
Släbo 205
442 96 Kode


Yngve Johansson Elinstallationer
Lillys v. 5
442 97 KODE


Wheatston Elinstallationer
Ödsmål 580
442 98 Kode


Aröds El AB
Prästbol 150
442 97 KODE


Nordic El & Tele
Åsebyberg 660
442 98 Kode


Nordic El & Tele AB
Åsebyberg 660
442 98 Kode


Rörtången Elektriska
Rörtången 107
442 98 Kode


We-Do Elservice Och Skog I Kungälv
Korpedalsv. 3
442 97 KODE


P M Gemoll
Hermans Lycka 2
442 97 KODE

Kostnad och pris för elektriker i Kode

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Kode du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Kode och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Kode

Det finns minst ett elteknikföretag i Kode som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Kode nedan.

Beskrivning: Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Area: 127,25 hektar
Befolkning: 1380, år 2010

Här kan du läsa mer om Kode om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Kode.

När du behöver en elektriker i Kode för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 12 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Kode rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Kode

Om du bor i området omkring Kode och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Kode och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Kode dygnet runt.