Elektriker i Ljungskile

Hitta en riktigt bra elektriker i Ljungskile. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Ljungskile som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Ljungskile kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Ljungskile för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Ljungskile

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Ljungskile som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Pelli Elteknik AB
Utsiktsv. 11
459 30 LJUNGSKILE


Elkedjan
Vällebergsv. 5
459 30 LJUNGSKILE


Reco El AB
Svalörtsv. 10
459 32 LJUNGSKILE


Ljungskile Teknik, AB
Kärrängsv. 4 A
459 30 LJUNGSKILE


Beta King Consult AB
Krokens v. 81
459 93 Ljungskile


Claes Åke Claesson El I Ljungskile AB
Skafteröd 660
459 91 Ljungskile


El Access Installation AB
Vitsippsv. 9
459 32 LJUNGSKILE

Kostnad och pris för elektriker i Ljungskile

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Ljungskile du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Ljungskile och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Ljungskile

Det finns minst ett elteknikföretag i Ljungskile som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Ljungskile nedan.

Beskrivning: Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Area: 360,14 hektar
Befolkning: 3375, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungskile om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Ljungskile.

När du behöver en elektriker i Ljungskile för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Ljungskile rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Ljungskile

Om du bor i området omkring Ljungskile och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Ljungskile och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Ljungskile dygnet runt.