Elektriker i Stenkullen

Hitta en riktigt bra elektriker i Stenkullen. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Stenkullen som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Stenkullen kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Stenkullen för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Stenkullen

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Stenkullen som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Agitar Elservice AB
Hällebergsv. 5
443 60 Stenkullen


G Jonassons El AB
Brunstorpsv. 46
443 95 Stenkullen


Eltjänst i Lerum AB
Stenv. 6
443 61 STENKULLEN


Alf Ericson Elektriska i Lerum AB
Tollestorpsv. 14
443 61 STENKULLEN


Lysmasken El
Flylidenv. 5
443 95 Stenkullen


Tecnicator HB
Häradsdomarev. 42
443 61 STENKULLEN


Johan Viktor Handels AB
Tegelv. 2
443 61 STENKULLEN


Kalejdo Bredband AB
Hedeforsv. 9
443 61 STENKULLEN

Kostnad och pris för elektriker i Stenkullen

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Stenkullen du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Stenkullen och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Stenkullen

Det finns minst ett elteknikföretag i Stenkullen som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Stenkullen nedan.

Beskrivning: Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Area:
Befolkning: , år

Här kan du läsa mer om Stenkullen om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Stenkullen.

När du behöver en elektriker i Stenkullen för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 8 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Stenkullen rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Stenkullen

Om du bor i området omkring Stenkullen och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Stenkullen och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Stenkullen dygnet runt.