Elektriker i Strömstad

Hitta en riktigt bra elektriker i Strömstad. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Strömstad som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Strömstad kan du välja mellan 13 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Strömstad för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Strömstad

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Strömstad som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

El Proppo
Rönningebacken 26
452 92 STRÖMSTAD


Jan-E El
Kraghev. 5
452 93 Strömstad


Veteranpoolen Strömstad
Karlsg. 23 B
452 32 STRÖMSTAD


Lurs El AB
Timmermansv. 8
452 36 STRÖMSTAD


Morten Fagerberg
Kälkev. 1
452 90 STRÖMSTAD


Strömstad Låsservice KB
Karlsg. 106 E
452 34 STRÖMSTAD


Bravida Sverige AB
Oslov. 50
452 35 Strömstad


City El i Strömstad AB
Stale 1
452 97 Strömstad


Rävö El & Vvs Firma
Rävö 91
452 95 Strömstad


Curator AB
Prästängsv. 29
452 33 Strömstad


Lindbergs Elektriska i Strömstad AB
S. Hamng. 16
452 30 STRÖMSTAD


Hd El- Och Vvsinstallationer AB
Lommeland Knatten
452 93 Strömstad


Lundgren Karlssons Elektriska, AB
Havreg. 10
452 33 Strömstad

Kostnad och pris för elektriker i Strömstad

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Strömstad du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Strömstad och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Strömstad

Det finns minst ett elteknikföretag i Strömstad som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Strömstad nedan.

Beskrivning: Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Area: 340,49 hektar
Befolkning: 6288, år 2010

Här kan du läsa mer om Strömstad om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Strömstad.

När du behöver en elektriker i Strömstad för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 13 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Strömstad rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Strömstad

Om du bor i området omkring Strömstad och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Strömstad och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Strömstad dygnet runt.