Elektriker i Timmele

Hitta en riktigt bra elektriker i Timmele. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Timmele som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Timmele kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Timmele för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Timmele

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Timmele som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Timmele El AB
Timmele Klockaregården 110
523 92 Timmele


Redvägs El AB
Timmele Hackepella 170
523 92 Timmele

Kostnad och pris för elektriker i Timmele

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Timmele du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Timmele och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Timmele

Det finns minst ett elteknikföretag i Timmele som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Timmele nedan.

Beskrivning: Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Area: 121,01 hektar
Befolkning: 847, år 2010

Här kan du läsa mer om Timmele om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Timmele.

När du behöver en elektriker i Timmele för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Timmele rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Timmele

Om du bor i området omkring Timmele och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Timmele och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Timmele dygnet runt.