Elektriker i Trollhättan

Hitta en riktigt bra elektriker i Trollhättan. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Trollhättan som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Trollhättan kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Trollhättan för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Trollhättan

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Trollhättan som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Assemblin Elteknik AB
Kardanv. 30
461 38 TROLLHÄTTAN


Elkedjan
Ladugårdsv. 14
461 70 TROLLHÄTTAN


Elkedjan
Storg. 29
461 30 TROLLHÄTTAN


Björndalens Elektriska AB
Kardanv. 17
461 38 TROLLHÄTTAN


Jonas & Lars El & Montage AB
Bergkullev. 81
461 55 Trollhättan


Strömslunds Elektriska AB
Torsredsv. 73
461 57 Trollhättan

Kostnad och pris för elektriker i Trollhättan

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Trollhättan du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Trollhättan och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Trollhättan

Det finns minst ett elteknikföretag i Trollhättan som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Trollhättan nedan.

Beskrivning: Trollhättan är en tätort i Västergötland och centralort i Trollhättans kommun i Västra Götalands län. Trollhättans största företag är GKN Aerospace Sweden och NEVS.

Area: 2 377,58 hektar
Befolkning: 46457, år 2010

Här kan du läsa mer om Trollhättan om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Trollhättan.

När du behöver en elektriker i Trollhättan för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 6 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Trollhättan rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Trollhättan

Om du bor i området omkring Trollhättan och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Trollhättan och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Trollhättan dygnet runt.