Elektriker i Ucklum

Hitta en riktigt bra elektriker i Ucklum. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Ucklum som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Ucklum kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Ucklum för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Ucklum

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Ucklum som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Kjell:s El I Stenungsund AB
Hålkekärr 201
444 94 Ucklum


Ronny Larm & Säkerhet AB
Nils Danielssons v. 14
444 94 Ucklum

Kostnad och pris för elektriker i Ucklum

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Ucklum du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Ucklum och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Ucklum

Det finns minst ett elteknikföretag i Ucklum som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Ucklum nedan.

Beskrivning: Ucklum är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Ucklums socken, belägen i jordbruksbygd i en dalgång, 11 km öster om Stenungsund.

Area: 29,96 hektar
Befolkning: 255, år 2010

Här kan du läsa mer om Ucklum om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Ucklum.

När du behöver en elektriker i Ucklum för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Ucklum rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Ucklum

Om du bor i området omkring Ucklum och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Ucklum och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Ucklum dygnet runt.