Elektriker i Uddevalla

Hitta en riktigt bra elektriker i Uddevalla. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Uddevalla som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Uddevalla kan du välja mellan 12 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Uddevalla för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Uddevalla

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Uddevalla som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Assemblin Elteknik AB
Kvarnkullev. 8
451 75 Uddevalla


Callenberg Group AB
Kärragårdsv. 6
451 63 UDDEVALLA


JenX AB - EL & Ställningsmontage
Kapellev. 6
451 44 Uddevalla


El Väst Installations AB
Strömstadsv. 37
451 50 UDDEVALLA


EDT Installation Väst AB
Berghogen 201
451 95 Uddevalla


Eltechno Uddevalla AB
Svepetorp 156
451 97 Uddevalla


ElCity
Underåsg. 3
451 51 Uddevalla


El-Caesar AB
Spikv. 10
451 75 Uddevalla


Mellgrens El AB
Hultås 130
451 97 Uddevalla


Westlunds Elektriska
Uggelhult 160
451 92 UDDEVALLA


Max & Jannes Elektriska AB
Göteborgsv. 45
451 43 UDDEVALLA


Veteranpoolen Trollhättan
S. Hamng. 15
451 40 Uddevalla

Kostnad och pris för elektriker i Uddevalla

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Uddevalla du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Uddevalla och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Uddevalla

Det finns minst ett elteknikföretag i Uddevalla som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Uddevalla nedan.

Beskrivning: Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Area: 1 691,76 hektar
Befolkning: 31212, år 2010

Här kan du läsa mer om Uddevalla om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Uddevalla.

När du behöver en elektriker i Uddevalla för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 12 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Uddevalla rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Västra Götaland.

Jour elektriker i Uddevalla

Om du bor i området omkring Uddevalla och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Uddevalla och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Uddevalla dygnet runt.